BEUKERS & HOOGENDOORN - INTERIEURMAKERS
Flemingstraat 13 | 1704 SL Heerhugowaard
072-5728914
  • De Interieur makers
  • Uw idee van uw interieur op maat gemaakt
  • Hoogwaardige en duurzame interieurmeubelen
  • Specialisten in ontwerpen en maken van interieurs
  • Bij u thuis of voor uw bedrijf - interieurs op maat

Materialen en apparatuur

De ervaring, creativiteit en het vakmanschap van de Interieurmakers zorgen voor een uniek eindresultaat van topkwaliteit, volledig naar uw wens op maat gemaakt. Dit kan alleen omdat we werken met uiterst verfijnde gereedschappen en gebruik maken van de beste materialen. Onze eindproducten vervaardigen we bij voorkeur uit één van onderstaande soorten massief hout, die vanzelfsprekend van het FSC keur voorzien zijn.

Soorten massief hout:

beukenhout, eikenhout, notenhout, kersenhout, mahoniehout, teakhout

Kleur

Een belangrijk onderdeel van uw nieuwe keuken, badkamermeubel of kast vormt de kleur of eventueel lakwerk. We maken hierbij dan ook gebruik van een professionele interieur spuiterij, zodat ook hier aan onze hoge kwaliteitseisen voldaan wordt.

Merken

Interieurmakers Beukers & Hoogendoorn bieden een breed assortiment keukenapparatuur van diverse merken aan.

Verkrijgbare merken inbouwapparatuur bij de Interieurmakers

Aanrechtbladen

Het aanrechtblad bepaalt voor een groot deel de sfeer en uitstraling van uw keuken. In de mogelijkheden maken we veel gebruik van natuurlijke materialen zoals Belgisch hardsteen, graniet, RVS, terrazzo of hout. Maar ook kunt u kiezen voor natuurlijke acrylaat van LG Hi-Macs.

Als alternatief voor Belgisch hardsteen, wordt tegenwoordig ook 'Belgian Blue' gebruikt. Een niet-vlekgevoelig en onderhoudsarm composiet. Laat u informeren over de mogelijkheden.