BEUKERS & HOOGENDOORN - INTERIEURMAKERS
Flemingstraat 13 | 1704 SL Heerhugowaard
072-5728914
  • De Interieur makers
  • Uw idee van uw interieur op maat gemaakt
  • Hoogwaardige en duurzame interieurmeubelen
  • Specialisten in ontwerpen en maken van interieurs
  • Bij u thuis of voor uw bedrijf - interieurs op maat

Keuken op maat, kies uw peroonlijke keukenstijl

Uw keuken op maat, in elke denkbare stijl.

Houdt u van een robuuste keuken in een landelijke stijl of in een moderne stijl? Liever een moderne keuken met strakke details? Kiest u voor een woon- of boerderij keuken met tijdloze elementen en materialen? Past in uw woning een meer klassieke keuken? Kortom als de keuken het hart in uw huis is, dan zal een standaard keuken niet voldoet, omdat dat niet bij u of uw woning past. Omdat er loze ruimtes ontstaan en u wilt uw keuken oppervlakte optimaal benutten. Want een lege hoek van 20cm is niet uw idee van mooie afwerking. De gekozen keukenstijl van kasten en werkbladen naar de bijkeuken meteen doorvoeren. Het aanrecht op uw hoogte brengen, meteen goede en/of sfeer verlichting aanbrengen en plaatsen van de afzuiginstallaties. Het zit in de details. U kiest voor een unieke keuken en geen standaard keuken ontwerp? Wanneer u uw eigen keuken idee wilt realiseren en een vakman zoekt dan komt u bij de Interieurmakers.

Voor ons is elke keuken een uniek keuken op maat project. Jarenlange ervaring, vakmanschap en liefde voor eerlijke materialen staan garant voor een kwaliteitskeuken. We werken met uiterst verfijnde gereedschappen en maken gebruik van de beste materialen. Zoals massief hout, onder andere teak, beuken en eiken. Aanrechtbladen in diverse materialen en kleuren, zoals graniet, beton, hardsteen, Belgian Blue of hout.
Uw keuken in kleur? We werken met een uitstekende professionele interieur spuiterij. Ook leveren we (inbouw)apparatuur van diverse A-merken. Kortom met een keuken op maat kunnen de Interieurmakers elk keuken idee realiseren!

Als u een keuken op maat zoekt, kom met uw idee naar de Interieurmakers. Met onze ruime ervaring kunnen we u deskundig adviseren en maken we een topkeuken!

Wij maken uw keuken op maat!