BEUKERS & HOOGENDOORN - INTERIEURMAKERS
Flemingstraat 13 | 1704 SL Heerhugowaard
072-5728914
  • De Interieur makers
  • Uw idee van uw interieur op maat gemaakt
  • Hoogwaardige en duurzame interieurmeubelen
  • Specialisten in ontwerpen en maken van interieurs
  • Bij u thuis of voor uw bedrijf - interieurs op maat

Referenties

Interieurplan

Interieurmakers Beukers & Hoogendoorn hebben bij ons al het maatwerk verzorgd.
Flinke keuken, ingebouwde gaderobekasten, boekenkast, bedstede, bed achterwand, houten wandbekleding. En zelfs de zitbank. Op alle vlakken hebben ze, vanaf het eerste contact, de verwachtingen overtroffen.

Denk aan het meedenken (in alle fases), flexibiliteit, projectmanagement, het eindresultaat en de (after)service. Ook fijn is dat ze een goed netwerk hebben voor bijvoorbeeld stoffering.

"Beukers & Hoogendoorn behoren echt tot de top van de interieurmakers!"

Guido Vossen en Suzanne Liefting


Kantoor-inrichting en badkamer

Al vele jaren komen de Interieurmakers Beukers & Hoogendoorn over de vloer.
Onze binnenhuisarchitecte Merel van Kampen had al meerdere keren met de Interieurmakers samengewerkt, voordat zij de kast voor ons kantoorpand heeft gemaakt.
De keuze voor maatwerk kwam omdat de inloopkast onder het schuine dak geplaatst moest worden.

Op basis van onze wensen had de binnenhuisarchitecte hiervoor een voorstel getekend en zijn de Interieurmakers langs geweest om het geheel door te spreken en op te meten. De tekeningen zijn vervolgens nog iets aangepast om het geheel volledig op maat te maken. En naar grote tevredenheid.

Sindsdien hebben ze meerdere objecten voor ons gemaakt. Naast bijvoorbeeld de kantoorkast en opbergkast, hebben ze ook ons stijlvolle badkamermeubel én badombouw gemaakt.

De samenwerking met de Interieurmakers Beukers & Hoogendoorn verloopt keer op keer heel plezierig. Het zijn zeer vakkundige en precieze vakmensen, die ons waardevolle adviezen geven en altijd met ons meedenken. En dat voor een prima prijs-kwaliteitverhouding.